Se, det snöar - oh, there is snow!

Varje år likadant. Hur kan det nyss ha varit grönt gräs och varm vind när det plötsligt snöar utanför fönstret? Vinterdäcken staplade i garaget och vantarna längst ner i en låda.

Det är lätt att tänka “äh, jag behöver inte vara ute nu, det är så mörkt och ruggigt - jag stannar inne med mitt te och min Netflix och så tränar jag lite senare ikväll… istället”. Jag vet hur det känns, det krävs lite extra anamma för att ta sig ut nu. MEN, jag lovar lovar lovar att känslan efteråt gör det så värt! Gör det inte så komplicerat, klä dig vettigt i lager på lager, sikta på en halvtimmes frisk luft så får kroppen styra. Kanske blir det en rask promenad, kanske blir det lite spring och kanske blir det några styrkeövningar på vägen - oavsett så är soffan så mycket skönare när du väl kommer in igen!

Jag utmanar dig att skrapa ihop din friskluftsdos varje dag - är du med? :)

……………….